خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات زردآلو

خواص و مضرات زردآلو , خاصیت ها و فواید زردآلو , عوارض و زیان های زردآلو , o hw cvn Hg

خواص و مضرات زردآلو

زردآلو یکی از انواع میوه های درختی فصل تابستان است که پوست و گوشتی مخملی دارد. زردآلو به همراه میوه های شناخته شده ای مانند آلو ، هلو ، گوجه سبز ، گلابی ، سیب ، ازگیل ، میوه به و بادام درختی در راسته گلسرخ سانان دسته بندی می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات زردآلو را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص زردآلو و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خاصیت ها و فواید زردآلو

درمان یبوست

زردآو به دلیل وجود فیبر به عنوان یک درمان کننده طبیعی یبوست شناخته می شود. علاوه بر این مورد زردآلو به عنوان یک ملین طبیعی شناخته می شود که برای کسانی که به صورت مکرر دچار یبوست می شوند بسیار مناسب است.

با مصرف زردآلو فیبر موجود این میوه باعث می شود مواد قابل دفع موجود در بدن با سرعت بیشتری به سمت روده ها حرکت کنند و در نتیجه راحت تر از بدن خارج شوند. ضمن اینکه فیبر موجود در زردآلو باعث تحریک دستگاه گوارش می شود.

با ایجاد تحرک بیشتر در دستگاه گوارش اجابت مزاح بهتر انجام می شود. علاو بر اینکه فیبر موجود در زردآلو باعث می شود تولید شیره معده افزایش یابد که این عمل در نتیجه باعث می شود مواد مغذی موجود در معده راحت تر و سریعتر جذب بدن شوند.

درمان کم خونی

کسانی که کم‌خونی دارند می‌توانند برای درمان کم‌خونی از زردآلو استفاده کنند چراکه زردآلو باعث بهبود تولید و جریان خون می‌شود. در زردآلو مقدار کمی مس وجود دارد که باعث جذب بهتر آهن شده و مصرف طولانی این میوه به تولید هموگلوبین خون کمک می کند.

کاهش وزن و لاغری

همان‌طورکه گفته شد این میوه کم کالری بوده و برای رژیم کاهش وزن مناسب است. صد گرم زردآلو دارای چهل و پنج کالری می باشد. فیبر نامحلول موجود در این میوه باعث می‌شود تا شما به مدت طولانی سیر بمانید.

درمان آکنه و جوش صورت

در زردآلو ویتامین آ و سی به مقادیر زیاد وجود دارد که دارای خاصیت ضد التهابی بوده و به درمان آکنه و جوش کمک می کند. برای این امر بهتر است شما سه عدد زردآلو را مخلوط کنید و خمیر بدست آمده را بر روی پوست خود قرار دهید و بگذارید پانزده دقیقه باقی بماند سپس با آب سرد خوب بشویید.

مرطوب کننده پوست

ویتامین آب و سی موجود در زردآلو به‌‌عنوان یک مرطوب کننده طبیعی شناخته می شود. زردآلو به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری و ویتامین آ باعث آب‌رسانی بهتر پوست شده و برای درمان خشکی پوست مؤثر است.

خواص ضد سرطان

این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان می‌باشد که با رادیکال‌های آزاد موجود در بدن مقابله کرده و آن‌ها را نابود می‌کند. ویتامین آ و سی موجود در زردآلو دارای خاصیت ضد سرطانی بوده و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

تقویت بینایی

زردآلو برای کاهش بیماری‌های چشم و بینایی بسیار موثر است چراکه دارای ویتامین آ و سی و همچنین کاروتنوئید است.

کنترل دیابت

به دلیل وجود فیبر و ویتامین آ در زردآلو این میوه می‌تواند برای درمان بیماری دیابت مؤثر باشد. زردآلوی خشک دارای شاخص گلیسمی پایین می باشد ولی برای کنترل دیابت موثر است.

جوانسازی پوست

ویتامین آ و ای موجود در زردآلو به کاهش چین‌وچروک پوست و جوان‌سازی پوست صورت کمک می‌کند. شما می‌توانید برای این امر روغن زردآلو را بر روی پوست خود ماساژ داده تا حالت انعطاف‌پذیری پوست شما حفظ شود.

تقویت استخوان‌ ها

زردآلو دارای مواد مغذی برای رشد استخوان ها می باشد. خوردن مرتب زردآلو باعث رشد و توسعه استخوان ها شده و از بروز پوکی استخوان پیشگیری می کند. خاصیت ضد التهابی زردآلو باعث کاهش التهاب بدن شده و به درمان نقرس کمک می کند.

عوارض و زیان های زردآلو

بیماری آسم

کسانی که به گوگرد حساسیت دارند در مصرف این میوه احتیاط کنند. گوگرد و سولفیت در برگ این میوه به وفور یافت می شود و باعث بروز بیماری آسم می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.