خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات تربچه

خواص و مضرات تربچه , عوارض و زیان های تربچه , فواید و خاصیت های تربچه , o hw jvf i

خواص و مضرات تربچه

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات تربچه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص تربچه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های تربچه

کاهش وزن و لاغری

تربچه به عنوان یک سبزی کوچک دارای فیبر فراوان می‌باشد که باعث احساس سیری زیاد در فرد شده و با چسبیدن به لیپوپروتئین های کم چگالی باعث درمان یبوست و کاهش کلسترول بالا می‌شود. فیبر یک ماده دیر هضم می‌باشد که از پرخوری جلوگیری کرده و برای کاهش وزن بسیار مناسب است. تربچه دارای کالری بسیار کم و آب فراوانی است که هر دو برای کاهش وزن بسیار مفید می باشد.

پیشگیری از سنگ صفرا

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد مصرف تربچه از بروز سنگ‌های صفراوی مختلف جلوگیری کرده و می‌تواند برای پیشگیری از حدود هشتاد درصد انواع سنگ‌های صفرا مؤثر باشد.

سلامت قلب

تربچه دارای فلاونوئید به نام آنتوسیانین بوده که براساس مطالعات انجام‌شده در سال‌های گذشته دارای خاصیت ضد التهابی قوی می باشد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی از جمله بیماری‌های نارسایی قلبی و حتی بیماری‌های کلیوی را کاهش می دهد.

سم زدایی بدن

تربچه می‌تواند برای درمان طبیعی و کامل زردی مفید باشد زردی معمولاً در نوزادان و بزرگسالان رخ می دهد و دارای علائم مختلفی مانند زرد شدن رنگ پوست ، غشاهای مخاطی و سفیدی چشم‌ها می‌باشد. این بیماری به دلیل افزایش بیش از اندازه بیلی روبین در خون ایجاد می‌شود.

خواص ضد سرطان

مصرف سبزیجات مختلف مانند ترب می تواند از بیماری سرطان جلوگیری می‌کند. طبق مطالعات انجام شده این سبزی دارای ترکیباتی می باشد که هنگام ترکیب شدن با آب به ایزوتیوسیانات ها تبدیل شده و به پاک کردن بدن از سلول‌های سرطانی و جلوگیری از پیشرفت‌های تومور کمک می‌کند. پس برای پیشگیری از بیماری سرطان بهتر است از تربچه کمک بگیرید.

درخشندگی پوست

ویتامین ب موجود در تربچه باعث جوان‌سازی و درخشندگی پوست شده و علائم پیری را کاهش می‌دهد. همچنین با افزایش تولید هورمون‌های مرتبط با احساسات مثبت، باعث کاهش استرس شده و از پیری و آکنه زودرس جلوگیری می‌کند.

بهبود آرتروز

تربچه دارای مقادیر زیادی از ویتامین سی می باشد. شما با مصرف یک فنجان تربچه خام خرد شده حدود بیست و نه درصد نیاز روزانه بدن خود را به ویتامین سی برطرف می‌کنید. ویتامین سی برای ساخت کلاژن که از مواد تشکیل‌دهنده غضروف‌ها می‌باشد بسیار موثر می باشد و به کاهش آسیب غضروفی ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کرده و برای کسانی که از بیماری‌های آرتریت و آرتروز رنج می‌برند بسیار مفید می باشد.

کاهش قند خون

بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد تربچه دارای خاصیت ضد دیابت قوی بوده که باعث جذب گلوکز شده و به کاهش قند خون کمک می‌کند. افراد دیابتی می‌توانند از تربچه استفاده کنند.

خاصیت ضد قارچی

تربچه به‌‌عنوان یک ضد قارچ طبیعی عمل کرده و مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد پروتئین RsAFP2 موجود در آن به مرگ سلولی در قارچ کاندیدا آلبیکنس که معمولاً در بدن انسان یافت می شود کمک می‌کند. باید عنوان کرد رشد بیش از اندازه این قارچ می‌تواند به عفونت های مخمری واژن، عفونت مخمری دهان و کاندیدیازیس منجر می شود.

بهبود گوارش

همان‌طورکه می‌دانید تربچه دارای فیبر فراوان بوده که باعث افزایش حرکات روده شده و به درمان یبوست، کاهش وزن، کاهش کلسترول کمک می کند.

عوارض و زیان های تربچه

حساسیت و آلرژی

تربچه عوارضی برای بدن ندارد اما در برخی افراد ممکن است باعث بروز واکنش‌های آلرژیک و جوش‌های پوستی شود. در این‌صورت بهتر است از مصرف زیاد تربچه اجتناب کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 مهر 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.