خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات فلفل دلمه ای

خواص و مضرات فلفل دلمه ای , عوارض و زیان های فلفل دلمه , فواید و خاصیت های فلفل دلمه , o hw tgtg ngli hd

خواص و مضرات فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای که با نام پلپل دلمه ای هم شناخته می شود یکی از انواع فلفل های محبوب در سراسر جهان است که به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند گوجه فرنگی ، بادمجان و سیب زمینی در خانواده سیب زمینیان دسته بندی می شود.

فلفل دلمه ای با دیگر فلفل ها یک تفاوت عمده دارد و آن هم این است که مانند فلفل قرمز و فلفل سیاه طعم تندی بسیار کمی دارد و به همین دلیل در کشورهایی مانند ایرلند و انگلیس با نام فلفل شیرین شناخته می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات فلفل دلمه ای را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص فلفل دلمه ای و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های فلفل دلمه ای

درمان سرماخوردگی

یکی از خواص مهم فلفل دلمه ای این است که برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها عفونی مثل سرماخوردگی بسیار مفید است. البته فلفل دلمه به دلیل خواص و ویتامین هایی که دارد برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

فلفل دلمه ای قرمز حاوی مقادیر غنی از ویتامین A و ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی می باشد که برای بهبود عملکرد و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری هستند و در نهایت باعث پیشگیری و درمان سرماخوردگی می شوند.

از این رو توصیه می شود کسانی که زیاد به بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی مبتلا می شوند فلفل دلمه ای را در رژیم غذایی خود قرار دهند. توجه داشته باشید که فلفل دلمه ای قرمز و زرد حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری برای این منظور هستند.

سلامت چشم

آنتی‌اکسیدان‌های لووتئین و زاکسنتین موجود در فلفل دلمه ای وجود دارد که برای حفظ سلامت چشم و بهبود بینایی مؤثر است. محققان دانشگاه هاروارد کشف کرده‌اند که لوتئین موجود در فلفل دلمه‌ای برای درمان طبیعی بیماری آب‌مروارید بسیار مفید بوده و برای کسانی که در سنین بالا می باشند بسیار مؤثر است.

مناسب برای کودکان

آهن و فولات موجود در فلفل دلمه‌ای برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید می باشد. همچنین ویتامین آ و سی موجود در فلفل دلمه‌ای باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از سرماخوردگی پیشگیری می‌کند.

درمان یبوست

فلفل دلمه ای دارای فیبر فراوان می‌باشد که هضم غذا را بهبود بخشیده و با بهبود حرکات روده به درمان یبوست کمک می‌کند.

جوان سازی پوست صورت

فلفل دلمه‌ای دارای آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی فراوان می باشد که با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین‌وچروک پوست شده و جوان‌سازی پوست صورت را به دنبال دارد.

کاهش قند خون

این خوراکی خوش‌مزه دارای آنتی‌اکسیدان می‌باشد که خاصیت ضد التهابی داشته و باعث کاهش قند خون و دیابت نوع دو می شود.

تقویت ناخن ها

فلفل دلمه‌ای به دلیل داشتن مقادیر بالایی سیلیکون طبیعی باعث تقویت و افزایش رشد ناخن ها می‌شود.

سلامت قلب

آنتی اکسیدان، پتاسیم و کاروتنوئید موجود در فلفل دلمه‌ای باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و کاهش جذب چربی در بدن را به دنبال دارد.

کاهش وزن و لاغری

فلفل دلمه ای دارای کالری کمی بوده و فیبر موجود در آن باعث کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری می‌شود و به لاغری کمک می‌کند. فلفل دلمه ای باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به لاغری کمک می‌کند.

افزایش رشد مو

فلفل دلمه ای باعث تحریک گردش خون در پوست سر شده و برای تقویت و افزایش رشد مو مفید می باشد. پس اگر می‌خواهید رشد موی خود را به‌صورت طبیعی افزایش دهید می‌توانید از فلفل دلمه‌ای کمک بگیرید

عوارض و زیان های فلفل دلمه ای

حساسیت و آلرژی

فلفل دلمه‌ای ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، اگزما، احتقان بینی یا مشکلات گوارشی شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 مهر 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.