خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات آویشن

خواص و مضرات آویشن , عوارض و زیان های آویشن , فواید و خاصیت های آویشن , o hw H dak

خواص و مضرات آویشن

آویشن که با نام آرزبه هم شناخته می شود ، گیاه دارو ی است که بیش از 350 گونه متفاوت دارد. آویشن به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند نعناع ، ریحان ، مرزه ، مرزنگوش ، اسطوخودوس و مریم گلی در خانواده نعناعیان دسته بندی می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات آویشن را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص آویشن و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های آویشن

درمان سرماخوردگی

آویشن به دلیل داشتن تیمول و کارواکرول برای درمان سرماخوردگی و سرفه و گلودرد موثر است. اگر می خواهید سرماخوردگی خود را درمان کنید بهتر است آویشن را به سوپ خود اضافه کنید.

افزایش رشد موها

برای اینکه مو رشد مناسبی داشته باشد بهتر است مواد مغذی مناسبی به آن برسد. آویشن باعث گردش خون بهتر در ناحیه پوست سر می شود. استفاده از روغن و آویشن روی پوست سر باعث می شود تا مواد مغذی به راحتی به پوست سر برسد و رشد مو را به دنبال دارد. اگر می خواهید موهای سالم تری داشته باشید بهتر است آویشن میل کنید.

سلامت دهان و دندان

آویشن دارای خاصیت ضد باکتریایی بوده که برای درمان بوی بد دهان مناسب است. آویشن به عنوان یک ادویه التیام بخش می باشد. برای درمان آفت و التهاب لثه و همچنین برای پایان دادن به کابوس بوی بد دهان مفید است. شما می توانید یک لیوان آب جوشانده را با یک قاشق چای خوری آویشن ترکیب کرده و به مدت یک یا دو دقیقه ترکیب بدست آمده را از محلول صاف کرده و روزانه غرغره کنید.

سلامت چشم و بینایی

در آویشن ویتامین آ و کاروتنوئید به وفور یافت می شود که برای سلامت بینایی موثر است. آویشن برای پیشگیری از دژنراسیون ماکولا و آب مروارید مفید است.

پیشگیری از مسمومیت غذایی

اگر می خواهید از مسمویت مواد غذایی در امان باشید بهتر است از آویشن کمک بگیرید. مطالعات نشان می دهد که آویشن می تواند احتمال ابتلا به مسمویت غذایی را تا حد زیادی کاهش دهد.

جلوگیری از ریزش موها

اگر از جمله افرادی هستید که درگیر ریزش مو می باشید یا حجم موهای شما کم شده بهتر است روغن آویشن را برای درمان استفاده کنید. روغن آویشن می تواند باعث پرپشت شدن موهای شما شده و از ریزش مو جلوگیری کند.

بهبود سوء هاضمه

دمنوش آویشن برای هضم غذا موثر است و باعث می شود تا گاز و نفخ معده درمان شود. گیاه آویشن معطر بوده و برای درمان زخم معده مفید است.

سلامت قلب و عروق

در آویشن آنتی اکسیدان ، مواد معدنی و ویتامین وجود دارد که باعث جلوگیری از آترواسکلروز ، حملات قلبی موثر است. اگر می خواهید قلب و عروق سالم تری داشته باشید آویشن میل کنید.

کاهش مشکلات قاعدگی

آویشن با توجه به خواصی که دارد برای درمان گرفتگی های قاعدگی و سایر اسپاسم ها موثر است. دمنوش آویشن را می توان برای درمان سندروم پیش از قاعدگی میل نمود. بنابراین خانم ها در دوران قاعدگی از دمنوش آویشن میل کنند.

درمان گرفتگی

یکی از مهم ترین خاصیت آویشن درمان گرفتگی و اسپاسم عضلانی می باشد که در دوران قاعدگی برای کمک به بانوان موثر است.

درمان جوش و آکنه

در آویشن ماده ای به نام تیمول وجود دارد که دارای خاصیت ضد باکتریایی می باشد و برای درمان آکنه و جوش بسیار موثر است.

عواض و زیان های آویشن

ناراحتی معده

کسانی که از ناراحتی های معده و دستگاه گوارش رنج می برند بهتر است در مصرف آویشن احتیاط کنند. هر چند که به صورت کلی آویشن به عنوان یک خوراکی آلرژیک شناحته نمی شود اما بهتر است این افراد در مصرف این ادویه مراعات کنند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.