خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات سرکه سیب

خواص و مضرات سرکه سیب , زیان ها و عوارض سرکه سیب , خاصیت ها و فواید سرکه سیب , o hw sv i sdf

خواص و مضرات سرکه سیب

سرکه سیب یکی از انواع فراورده هایی است که از سیب تهیه می شود. این سرکه مفید و پرخاصیت از تخمیر آب سیب تهیه می شود و در آشپزی ایرانی بیشتر به عنوان چاشنی در انواع غذاها و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات سرکه سیب را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص سرکه سیب و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های سرکه سیب

درمن کبد چرب

سرکه سیب برای سم‌زدایی از کبد بسیار مفید بوده و می‌تواند کبد چرب را درمان کند. شما برای این امر می‌توانید یک الی دو قاشق چای‌خوری سرکه سیب را با یک لیوان آب ترکیب کرده و مقداری عسل در آن بریزید و قبل از ناهار و شام میل کنید.

درمان گلو درد

سرکه سیب یک درمان مؤثر و ارزان برای گلودرد می باشد. یک چهارم فنجان سرکه سیب را با مقداری آب گرم ترکیب کرده و آن را قرقره کنید، این کار باعث ایجاد یک فضای اسیدی در گلو شده و باعث از بین بردن میکروب‌های عامل سرماخوردگی می شود. همچنین شما می‌توانید آب گرم را با سرکه سیب و مقداری عسل و فلفل قرمز ترکیب کنید و آن را بنوشید.

درمان سنگ کلیه

سرکه سیب برای درمان عفونت‌های کلیه بسیار مؤثر است. اسید سیتریک موجود در سرکه سیب برای درمان سنگ کلیه بسیار مفید می باشد. دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک لیوان آب ترکیب کنید و روزی سه بار میل کنید.

درمان شپش سر

سرکه سیب به دلیل داشتن مقادیر بالای اسید و به دلیل خاصیت ضدعفونی که در خود دارد می‌تواند باعث از بین رفتن تخم شپش شده و شپش سر را درمان کنند.

رفع بوی بد دهان

سرکه سیب یکی از روش‌های طبیعی برای از بین بردن باکتری‌هایی است که عامل بوی بد دهان هستند و برای رفع بوی بد دهان مؤثر است. شما می‌توانید یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب را با یک لیوان آب رقیق ترکیب کرده و غرغره کنید تا بوی بد دهان از بین برود.

بهبود گوارش

سرکه سیب باعث می‌شود تا علائم رفلاکس معده و زخم معده کاهش پیدا کند و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. سرکه سیب برای سم‌زدایی روده و افزایش هضم مواد از روده بسیار مفید می باشد. برای این امر می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب بریزید و قبل از هر وعده غذایی نوش جان کنید.

درمان سرماخوردگی

اگر می‌خواهید سرماخوردگی خود را درمان کنید بهتر است سرکه سیب را در رژیم غذایی خود قرار دهید چرا که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از سرماخوردگی، آنفولانزا جلوگیری می کند. ترکیب سرکه سیب و عسل برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید می باشد.

خواص ضد سرطان

مطالعات نشان می‌دهد که سرکه سیب به دلیل خواصی که دارد و همچنین وجود پلی فنول می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را کم کرده و تومورهای کوچک را نابود کند.

کاهش وزن و لاغری

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که سرکه سیب می‌تواند باعث کاهش اشتها شده در نتیجه باعث کاهش کالری مصرفی می شود. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف روزانه سرکه سیب باعث می‌شود تا لاغری دور شکم اتفاق بیفتد.

همچنین وجود اسید موجود در سرکه سیب باعث کاهش اشتها شده و متابولیسم بدن را بالا می‌برد و باعث می شود تا میزان حفظ آب بدن کاهش یابد. سرکه سیب دارای فواید زیادی برای لاغری می‌باشد

ازاین ‌رو از هضم نشاسته در بدن جلوگیری کرده و باعث می‌شود که کالری کمتری وارد جریان خون شود. اضافه کردن مقداری از آن به آب بسیار مفید بوده و توصیه شده است، چراکه خود آب نیز به ‌تنهایی احساس سیری را در فرد بوجود می آورد.

عوارض و زیان های سرکه سیب

مشکلات مصرف زیاد

از عوارض مصرف زیاد و کنترل نشده سرکه سیب می توان به فرسایش و آسیب رسیدن به مینای دندان ، کاهش سطح پتاسیم خون و سوزش گلو یا پوست اشاره کرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.