خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات خرمالو

خواص و مضرات خرمالو , عوارض و زیان های خرمالو , فواید و خاصیت های خرمالو , o hw ovlhg

خواص و مضرات خرمالو

خرمالو میوه درختی برگ ریز است که مانند درختانی مثل درخت پرتقال همیشه سبز می باشد. خرمالو به همراه میوه هایی مثل کیوی در راسته خلنگ سانان دسته بندی می شود. جالب است بدانید که نام خرمالو با ترکیب دو میوه خرما و آلو به دست آمده است.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات خرمالو را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص خرمالو و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های خرمالو

سلامت کبد

خرمالو دارای آنتی اکسیدان های فراوانی می باشد که باعث کاهش مواد سمی در بدن شده وبدن را سم زدایی می کند واز آسیب سلولی به کبد پیشگیری می کند. همچنین برای سلامت کبد بسیار مفید و مناسب است.

درمان کم خونی

خرمالو دارای مقدار فراوانی مس می باشد که وجود مس در بدن به به جذب بهتر آهن در بدن کمک می کند. همچنین تولید گلبول های قرمز خون را افزایش داده در نتیجه باعث درمان کم خونی می شود.

کاهش فشار خون بالا

خرمالو میوه ای است که دارای مقداری سدیم می باشد اما مقدار آن بسیار کم و ناچیز است و افرادی که فشار خون بالا دارند می توانند با خیال راحت از خرمالو استفاده کنند. زیرا وجود سدیم می تواند باعث بالا رفتن فشارخون شود.

بهبود گردش خون

همان طور که در بالا اشاره شد خرمالو دارای مس می باشد و وجود مس به گرشد خون بهتر در بدن کمک می کند. گردش خون بالا و بهتر باعث تاثیر مثبت در عملکرد شناختی، عضلانی، سوخت و ساز بدن، رشد سلولی و درمان زخم ها می شود.

لاغری و کاهش وزن

خرمالو تقریبا فاقد چربی است و میزان کمی کربوهیدرات دارد و در مقابل دارای فیبر فراوانی است از این رو مصرف آن باعث احساس سیری طولانی مدت شده که برای کم خوری و لاغری و کاهش اشتها مفید است. همچنین دارای خاصیت دیورتیک می باشد.

درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

خرمالو یک منبع غنی از ویتامین C می باشد که وجود آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. تقویت سیستم ایمنی بدن مانع از بیماری هایی چون سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عفونت های ریه از جمله آسم می شود.

درمان بواسیر

خرمالوی ژاپنی یکی از گونه های خرمالو است که برای درمان بواسیر یا هموروئید بهترین گزینه است. خرمالو برای کاهش خونریزی های شدید زخم ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

سلامت قلب

وجود خاصیت آنتی اکسیدانی خرمالو به همراه فیبر و پتاسیم از جمله موادی ست که همگی برای سلامت قلب مفید هستند و همچنین می تواند باعث کاهش کلسترول بد خون، تنظیم فشار خون و رفع التهاب از بروز بیماری های قلبی عروقی شود.

خواص ضد سرطان

آنتی اکسیدان ها این خاصیت را دارند که با رادیکال های آزاد در بدن مقابله کنند و از آیب های آن جلوگیری کنند. خرمالو نیز دارای مقادری زیادی آنتی اکسیدان است و از سلول های بدن در برابر سرطان محافظت می کند. وجود ویتامین A و اسید بتولینیک از دیگر ترکیبات ضد سرطانی خرمالو هستند که از تشکیل تومورها پیشگیری می کند و یا می تواند اندازه آن ها را کاهش دهد.

بهبود گوارش

وجود مقادیر فراوان فیبر و تانن در خرمالو به هضم و گوارش راحت تر کمک می کند و همچنین حرکات روده را بهبود می بخشد. وجود تانن در آن اسهال را درمان می کند.

سلامت چشم

بعد از هویج، خرمالو می تواند یکی از بهترین میوه ها برای حفظ سلامت چشم باشد. خرمالو دارای ویتامین A، لیکوپن است که برای چشم بسیارمفید بوده و از بروز آب مروارید پیشگیری می کند.

عوارض و زیان های خرمالو

تشدید یبوست

خرمالو اگر گس باشد باعث کندی فرآیند هضم شده و یبوست را افزایش می دهد. مصرف زیاد خرمالوی غیر گس نیز یبوست را شدیدتر می کند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.