خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات کفیر

خواص و مضرات کفیر , زیان ها و عوارض کفیر , خاصیت ها و فواید کفیر , o hw tdv

خواص و مضرات کفیر

کفیر یکی از انواع نوشیدنی های تخمیری است که از شیر تازه و دانه های کفیر تهیه می شود و اصالت آن متعلق به کوه های قفقاز در کشور روسیه می باشد. کفیر را می توان به همراه عسل یا انواع میوه های تازه مصرف کرد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات کفیر را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص کفیر و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خاصیت ها و فواید کفیر

خواص ضد سرطان

تحقیقات پزشکی انجام شده نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی تخمیری باعث از بین رفتن انواع تومورهای سرطانی در حیوانات آزمایشگاهی می شود. به‌‌عنوان مثال تحقیقی در ژورنال علمی لبنیات منتشر شده‌است که نشان می‌دهد مصرف روزانه کفیر باعث جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی سینه می‌شود و مقاومت سلولی بدن در مقابل گرفتار شدن به انواع بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

سلامت استخوان

در مطالعه دیگری که انجام شده است مصرف کفیر چگالی استخوان کفل، میزان خون هورمون پاراتیروئید و کلسیم را در چهل بیمار دارای پوکی استخوان افزایش می دهد.

کاهش فشار خون

اگر شما به مدت یک ماه در هر 24 ساعت یک لیوان کفیر میل کنید کاهش فشار خون را در حد نرمال تجربه خواهید کرد. مصرف کفیر با کاهش کلسترول بد خون نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.

مناسب ترک سیگار

اگر از جمله کسانی هستید که از فشارخون رنج می‌برید می‌توانید کفیر مصرف کنید. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که کفیر در رژیم غذایی بیمارانی که از علائم ترک نیکوتین رنج می‌برند بسیار مفید است و باعث کاهش اضطراب، افسردگی و اختلال شناخته می‌شود.

حساسیت به لاکتوز

در کفیر لاکتوز وجود دارد که در مقایسه با شیر کمتر است درنتیجه به راحتی می‌توانید کفیر میل کنید کسانی که حساسیت به لاکتوز دارند می‌توانند به جای مصرف شیر از کفیر استفاده کنند.

ضد افسردگی

کفیر با داشتن ماده تریپتوفان و انواع اسید آمینه‌های ضروری به‌‌عنوان یک داروی آرام‌بخش عمل می‌کند که دارای هیچ‌گونه عوارض جانبی نمی‌باشد. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد مصرف مداوم کفیر باعث آرامش بیشتر و داشتن روحیه شادتر می‌شود. شما می‌توانید یک لیوان کفیر را با یک قاشق عسل ترکیب کرده تا از افسردگی‌های فصلی جلوگیری کنید.

پیشگیری از چاقی

کفیر باعث کاهش اسیدهای چرب در بدن می شود و همچنین تولید چربی را به شکل ویژه ای مسدود می کند. مصرف منظم کفیر باعث می شود تا چربی ها به راحتی در بدن تجزیه شده و مانع از چاقی می شود. اگر می خواهید از چاقی پیشگیری کنید کفیر را در رژیم خود قرار دهید.

کاهش التهاب مجاری تنفسی

عصاره کفیر نیز دارای فواید زیادی برای بدن می باشد. شما می‌توانید از عصاره کفیر برای کاهش التهاب مجاری تنفسی استفاده کنید. تولید پادتن ناشی از عصاره کفیر باعث ترکیبات التهابی در بدن می شود.

کاهش وزن و لاغری

یک مطالعه هشت هفته ای برروی 75 زن چاقی یا دارای اضافه وزن انجام شده است که مصرف کفیر باعث کاهش شاخص توده بدنی در آن‌ها شده است. شیر کم چرب نیز نتایجی مشابه کفیر دارد و برای کاهش وزن موثر است.

سلامت و زیبایی پوست صورت

اسیدلاکتیک موجود در کفیر باعث جلوگیری از رشد باکتری‌هایی می‌شود که باعث ایجاد جوش در صورت می شود. اسید لاکتیک، پپتید ها و آب پنیر موجود در کفیر می تواند باعث روشنایی پوست شود. اگر می‌خواهید پوست تان شفاف شود و یا جوش صورت تان درمان شود می‌توانید از کفیر به عنوان یک روشن کننده پوست استفاده کنید.

زیان ها و عوارض کفیر

تداخل دارویی

کفیر ممکن است با برخی از داروهای آنتی‌بیوتیک تداخل داشته باشد و تاثیر داروها رو کم کند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.