خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات کینوا

خواص و مضرات کینوا , فواید و خاصیت های کینوا , عوارض و زیان های کینوا , o hw dk h

خواص و مضرات کینوا

کینوا یکی از دانه های باستانی موجود در جهان است که امروز در برخی کشورهای غربی به صورت محدود جایگزین گندم شده است. گیاه کینوا دارای ۵۰۰۰ سال قدمت می باشد و در شرایط آب و هوایی خیلی بد هم می تواند محصول بدهد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات کینوا را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص کینوا و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های کینوا

کاهش وزن و لاغری

در کینوا پروتئین و فیبر فراوان وجود دارد که باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود. فیبر موجود در کینوا به پاک‌سازی و سم‌زدایی روده ها کمک کرده و با دفع چربی‌های اضافه باعث کاهش وزن و لاغری می شود. همچنین در کینوا منگنز وجود دارد که با اثر بر روی آنزیم‌های گوارشی به بهبود هضم غذا کمک می‌کند و می‌تواند باعث لاغری شود.

تنظیم فشار خون

کینوا دارای منیزیم می باشد که با کاهش استرس عروق خونی به درمان فشارخون بالا کمک می‌کند.

مناسب برای کودکان

ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در کینوا برای رشد نوزادان و کودکان مؤثر است. کربوهیدرات‌های موجود در کینوا باعث افزایش انرژی در نوزادان و کودکان شده و برای درمان خستگی و بی‌حالی بسیار مفید می باشد. فیبر موجود در کینوا به جلوگیری و درمان یبوست در نوزادان و کودکان کمک می کند.

مناسب برای سلیاک

کینوا گلوتن ندارد ولی به دلیل داشتن مواد مغذی و پروتئین بالا می‌تواند به‌‌عنوان یکی از بهترین منابع غذایی برای افراد مبتلا به سلیاک و افرادی که به گلوتن حساسیت دارد محسوب شود.

سلامت قلب

همان‌طورکه اشاره شد در کینوا منیزیم به وفور یافت می‌شود، منیزیم موجود در کینوا با کاهش فشار خون خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کینوا به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک کرده و باعث سلامت قلب می‌شود. همچنین فیبر موجود در کینوا با کاهش کلسترول خون اعمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می‌دهد.

کاهش قند خون

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد مواد غذایی که دارای فیبر بالا باشند باعث کاهش سطح قند خون شده و خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم را کاهش می دهد. کینوا به دلیل داشتن فیبر فراوان می‌تواند برای جلوگیری از بیماری دیابت مؤثر باشد و خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد. بوتیرات موجود در کینوا دارای خاصیت ضد التهابی بوده و با کاهش مقاومت به انسولین به درمان بیماری دیابت و قند خون کمک می کند.

مناسب دوران شیردهی

همان‌طورکه اشاره شد ویتامین‌ها و مواد مغذی زیادی در کینوا وجود دارد که باعث افزایش تولید شیر در دوران شیردهی می شود.

بهبود کم کاری تیروئید

متخصصان تغذیه اعتقاد دارند که دانه‌های کامل مانند کینوا از بهترین مواد غذایی برای درمان کم‌کاری تیروئید می باشد پس کسانی که دچار کم‌کاری تیروئید هستند می‌توانند از کینوا بهره بگیرند.

بهبود گوارش

فیبر موجود در کینوا باعث بهبود هضم غذا شده و باعث سلامتی دستگاه گوارش می شود. گلوتامیک اسید موجود در کینوا در معده به گلوتامین تبدیل شده و باعث سلامت مخاط معده می‌شود.

مناسب برای ورزشکاران

به دلیل داشتن کربوهیدرات کینوا می‌تواند به‌‌عنوان یکی از بهترین منابع تولید انرژی برای ورزش‌کاران و بدنسازان شناخته شود. کینوا به دلیل داشتن پروتئین و آمینو اسیدهای ضروری می‌تواند به بهبود عضله‌سازی در تمرینات و بدن‌سازی کمک کند.

عوارض و زیان های کینوا

آلرژی و حساسیت

کینوا در برخی افراد باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک و حساسیت می شود که با علائمی مانند خارش پوست و دردهای شکمی همراه است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 مهر 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.