خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات خیار

خواص و مضرات خیار , عوارض و زیان های خیار , فواید و خاصیت های خیار , o hw odhv

خواص و مضرات خیار

خیار یک میوه چهار فصل می‌باشد که از تیره کدوییان است. انواع خیار سبز وجود دارد که ازجمله آن‌ها می‌‌توان به خیار گلخانه‌ای، خیار درختی، خیار خاردار و خیار سفید اشاره کرد. خیار آب فراوانی دارد که باعث هیدراته شدن بدن می‌شود و کالری آن بسیار پایین است کسانی که رژیم تغذیه ای دارند می توانند خیار را در رژیم خود اضافه کنند.

فواید و خاصیت های خیار

سلامت چشم

خوردن خیار به صورت منظم به دلیل ویتامین‌های موجود در آن باعث بهبود بینایی شده و چون دارای خاصیت ضد التهابی است از بیماری آب‌مروارید جلوگیری می‌کند.

چاقی صورت

آب خیار باعث آب‌رسانی بیشتر به پوست صورت شده و چاقی صورت را به دنبال دارد. شما می‌توانید صبح و عصر خیار را بر روی صورت خود به مدت بیست دقیقه بمالید و سپس با آب سرد بشویید.

کاهش فشار خون

خیار دارای منیزیم ، پتاسیم و فیبر می باشد که به درمان فشارخون بالا کمک می‌کند و برای سلامت دستگاه قلب و عروق بسیار مفید است لیگنان موجود در خیار که دارای خاصیت ضد التهابی می باشد خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

خواص ضد افسردگی

ویتامین های گروه ب در خیار به وفور یافت می باشد که این امر باعث کاهش استرس ، اضطراب و درمان افسردگی است. اگر می خواهید از افسردگی در امان باشید خیار میل کنید.

کاهش قند خون

خیار دارای شاخص گلیسمی صفر می‌باشد که باعث تنظیم گلوکز خون و کاهش قند خون می‌شود هورمون‌های موجود در خیار باعث تقویت عملکرد پانکراس شده و به تولید بیشتر انسولین کمک می‌کند. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که علاوه بر میوه خیار پوست های این میوه نیز مفید می باشد که باعث کاهش قند خون شده و از عوارض بیماری دیابت نوع دوم جلوگیری می کند.

درمان یبوست

شما برای درمان بیماری یبوست و برای پیشگیری از این بیماری می توانید خیار مصرف کنید چراکه دارای پکتین است و برای درمان بیماری یبوست مفید می باشد.

درمان آکنه و جوش صورت

خیار دارای خاصیت ضد التهابی بوده و ویتامین‌ها و مواد مفید در آن به درمان آکنه و جوش صورت کمک می‌کند. برای امر شما دو قاشق غذاخوری آب خیار را با یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین ترکیب کرده خمیر بدست آمده را بر روی صورت خود بمالید و بگذارید ده دقیقه باقی بماند سپس صورت خود را آبکشی کنید.

کاهش وزن و لاغری

همان‌طورکه گفته شد خیار میوه‌ای بسیار کم کالری بوده و سرشار از فیبر است که با کاهش اشتها و پیشگیری از پرخوری از افزایش وزن جلوگیری می کند. خیار به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی پوست می باشد که آب‌رسانی پوست صورت را افزایش داده و برای درمان چین‌وچروک پوست مؤثر است.

رفع چین و چروک دور چشم

اگر می خواهید چین و چروک دور چشم را کاهش دهید می توانید از این میوه کمک بگیرید چرا که خیار آبرسانی پوست را به شکل ویژه ای انجام می دهد. برای این امر یک قاشق چای خوری آب خیار را با یک قاشق چای خوری روغن زیتون ترکیب کرده و عسل به آن اضافه کنید. ترکیب به دست آمده را به مدت ۱۵ دقیقه دور چشم خود بمالید و سپس آبکشی کنید.

بهبود گوارش

خیار به دلیل داشتن آب و فیبر فراوان به درمان رفلاکس معده کمک می‌کند. همچنین این میوه باعث هضم بهتر غذا شده و برای درمان زخم معده مناسب است.

روشن کننده پوست

اگر خیار را بر روی پوست صورت خود بمالید باعث روشن‌تر شدن و درخشان‌تر شدن پوست صورت شما می‌شود. شما می‌توانید نصف یک خیار را رنده کرده به همراه نصف یک گوجه فرنگی ترکیب کنید و بر روی پوست صورت خود قرار دهید. این کار را به مدت پانزده دقیقه تکرار کندی و سپس صورت خود را با آب سرد بشویید.

عوارض و زیان های خیار

تداخل دارویی

کسانی که داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین یا کوآمیدین استفاده می‌کنند بهتر است در مصرف خیار احتیاط کنند، چرا که خیار با داروهای ضد انعقاد خون تداخل دارد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.