خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات روغن نارگیل

خواص و مضرات روغن نارگیل , عوارض و زیان های روغن نارگیل , فواید و خاصیت های روغن نارگیل , O HW V YK KHV DG

خواص و مضرات روغن نارگیل

روغن نارگیل مانند شیر نارگیل یکی از فراورده های مهم و بسیار مفید میوه درخت نارگیل است که به عنوان یکی از سالم ترین مواد غذایی در جهان شناخته می شود. این روغن پر فایده در صنایع غذایی ، آرایشی و داروسازی کاربرد گسترده ای دارد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات روغن نارگیل را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص روغن نارگیل و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های روغن نارگیل

کاهش خطر آلزایمر

روغن نارگیل دارای اسید های چرب سالم می باشد که به تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز کمک شایانی می کند. همچنین خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر را کاهش می دهد.

جوان سازی پوست صورت

وجود آنتی اکسیدان و ویتامین E در روغن نارگیل باعث کاهش رادیکال های آزاد شده و در نتیجه باعث رفع چین و چروک و جوان سازی پوست صورت خواهد شد. همچنین پروتئین هایی که در روغن نارگیل وجود دارند باعث جوان تر شدن پوست می شوند.

مناسب برای دیابت

افراد مبتلا به دیابت معمولا به هورمون انسولین حساس هستند اما روغن نارگیل می تواند این حساسیت به انسولین را تا حدودی بهبود ببخشد و به تنظیم میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.

سلامت قلب

روغن نارگیل میزان بسیار زیاید مواد مغذی در خود دارد که برای کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشارخون بالا بسیار عالی خواهد بود. از طرف دیگر وجود اسید های چرب سالم موجود در روغن نارگیل باعث کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون می شود که در نتیجه هم باعث سلامت قلب و عروق شده و هم برای پیشگیری از بیماری های قلبی مفید خواهد بود.

درمان ترک خوردگی لب

اگر لب های شما خشک است و مدام پوسته پوسته می شود می توانید از روغن نارگیل به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی است استفاده کنید. زیرا باعث آبرسانی به پوست لب شده و ترک خوردگی و خشکی لب ها را درمان می کند.

خواص ضد سرطان

روغن نارگیل نیز دارای میزان بالای آنتی اکسیدان می باشد که وجودش باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن می شود. در نتیجه خطر ابتلا به سرطان به میزان چشمگیری کاهش پیدا می کند.

درمان آکنه و جوش صورت

مواد مغذی موجود در روغن نارگیل دارای خواص ضد باکتریایی بسیار قوی می باشند که از این خاصیت می تواند برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت کمک گرفت.

تقویت سیستم ایمنی بدن

روغن نارگیل دارای وجود مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب در روزغن نارگیل می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و مانع از ابتلا به انواع بیماری ها و عفونت ها شود. خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی روغن نارگیل خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.

درمان شپش سر

همان طور که در بالا گفته شد این روغن دارای خواص ضد باکتریایی می باشد و در صورت استفاده بر روی پوست می تواند به عمق موها و پوست سر نفوذ کند در نتیجه برای درمان و از بین بردن شپش سر بسیار عالی خواهد بود و مانع از اتصال تخم شپش به موها می شود.

ضد آفتاب طبیعی

روغن نارگیل دارای SPF 8 می باشد و اگر آن روی پوست صورت بمالید به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی می تواند از پوست شما محافظت کند. همچنین برای زمان هایی که در سواحل هستید می تواند احتمال آفتاب سوختگی را کاهش داده و از لک صورت در اثر نور خورشید جلوگیری می کند.

سم زدایی کبد

روغن نارگیل می تواند به سم زدایی و پاک سازی کبد کمک کند و همچنین از ابتلا به بیماری های کبدی پیشگیری کند و تمام این موارد به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی است.

عوارض و زیان های روغن نارگیل

حساسیت و آلرژی

روغن نارگیل دارای خواص بسیاری است اما در مقابل ممکن است برای برخی از افراد باعث ایجاد آلرژی و حساسیت شود. علائم این حالت عبارت است از تهوع و استفراغ، بثورات، اگزما و شوک آنافیلاکسی مشخص می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.