خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات روغن هسته انگور

خواص و مضرات روغن هسته انگور , فواید و خاصیت های روغن هسته انگور , عوارض و زیان های روغن هسته انگور , o hw v yk isji hk v

خواص و مضرات روغن هسته انگور

روغن هسته انگور همانطور که از نامش مشخص است یکی از فراورده های میوه انگور است و از هسته انگور به دست می آید. از این روغن پر فایده که فاقد سدیم و کلسترول است بیشتر در مصارف آشپزی و ساخت لوازم آرایشی استفاده می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات روغن هسته انگور را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص روغن هسته انگور و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های روغن هسته انگور

کاهش خطر آلزایمر

روغن هسته انگور به دلیل داشتن اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی باعث کاهش التهاب مسیرهای عصبی در مویرگ‌های مغز شده و از زوال عقل و بیماری آلزایمر پیشگیری می‌کند و به تقویت حافظه و مهارت‌های شناختی کمک می کند.

درمان اگزما

روغن هسته انگور دارای آنتی‌اکسیدان، ویتامین ، پروتئین و اسید لینولئیک ‌است که باعث ترمیم سلول‌های پوستی شده و برای رفع تیرگی پوست ،علائم کششی و بیماری‌های التهابی مانند اگزما بسیار مفید می باشد. کافیست چند قطره روغن هسته انگور را به‌تنهایی یا به همراه روغن نارگیل مایع روی پوست بمالید.

خواص ضد التهاب

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در روغن هسته انگور دارای خاصیت ضد التهابی بوده که به کاهش تورم و کاهش واکنش های آلرژیک کمک کرده و برای درمان ناراحتی ناشی از بیماری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید بسیار مفید می باشد.

بهبود سیاهی دور چشم

اگر از سیاهی و تیرگی دور چشم رنج می‌برید بهتر است هر شب یک قطره روغن هسته انگور را به نواحی اطراف چشم خود بمالید. روغن هسته انگور پوست دور چشم را روشن کرده و چین و چروک اطراف چشم را کاهش می‌دهد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

این روغن به دلیل داشتن ویتامین ای باعث تقویت ایمنی بدن شده و از آسیب‌های سلولی جلوگیری می‌کند.

کاهش استرس

روغن هسته انگور در آروماتراپی و ماساژ درمانی بسیار مفید می باشد چرا که دارای خاصیت آرام‌بخش بوده و به کاهش اضطراب کمک می کند.

درخشان کننده مو

اگر موهای شما پژمرده می‌باشد بهتر است از روغن هسته انگور کمک بگیرید چرا که بدون چرب کردن موها باعث درخشندگی و زیبایی مو می شود. توصیه می شود بعد از حمام مقداری روغن هسته انگور را به مو مالیده و شانه بزنید.

مرطوب کننده پوست

روغن هسته انگور به دلیل داشتن ویتامین ای برای مرطوب کردن پوست بسیار عالی بوده و شما می‌توانید بدون آنکه پوست خود را بیش از حد چرب کنید پوست خود را مرطوب کنید.

کاهش کلسترول خون

روغن هسته انگور دارای اسیدهای چرب سالم مانند اسید لینولئیک بوده که به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیمارهای قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

کاهش چین و چروک پوست

روغن هسته انگور دارای خاصیت ضد پیری بوده و می‌تواند با رادیکال‌های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و به بازسازی کلاژن در سلول‌های پوست کمک می‌کند و برای کاهش علائم پیری مانند چین و چروک پوست بسیار مؤثر است.

ضد آفتاب طبیعی

روغن هسته انگور می‌تواند در برابر اشعه خورشید محافظت کرده چرا که دارای ویتامین ای بوده و از آفتاب‌سوختگی جلوگیری می‌کند. دقت کنید که نمی‌توان روغن هسته انگور را جایگزین مناسب ضدآفتاب دانست.

عوارض و زیان های روغن هسته انگور

حساسیت و آلرژی

روغن هسته انگور معمولاً بی‌خطر می‌باشد و عوارض خاصی ندارد اما ممکن است گاهی باعث بروز عوارض مختلفی مانند واکنش های آلرژیک ، سردرد ، سوءهاضمه ، سرگیجه ، نوسان فشار خون و خارش پوستی شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.