خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات سنبل الطیب

خواص و مضرات سنبل الطیب , فواید و خاصیت های سنبل الطیب , عوارض و زیان های سنبل الطیب , o hw skfg hgxdf

خواص و مضرات سنبل الطیب

سنبل الطیب که با نام علف گربه هم شناخته می شود گیاهی چند ساله است که بوته ای استوار دارد و بومی اروپا و آسیا می باشد. جالب است بدانید که سنبل الطیب به دلیل تاثیرات روانی روی گربه ها با نام علف گربه شناخته می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات سنبل الطیب را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص سنبل الطیب و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های سنبل الطیب

کاهش درد سیاتیک

ریشه سنبل الطیب دارای خواص آرامبخش می باشد در نتیجه می تواند ماهیچه و عضلات بدن را آرام کرده و خصوصا درد ناشی از سیاتیک را به میزان چشمگیری کاهش می دهد زیرا این گیاه دارویی دارای روغن های فراری است که تنش عضلانی را در بدن از بین می برد. برای به دست آوردن این خواص به مدت چند هفته، هر هفته چند فنجان دمنوش سنبل الطیب بنوشید.

سلامت قلب

سنبل الطیب باعث می شود که عروق خونی گشاد و نرم شود و همچنین خون را رقیق می کند که باعث بهبود گردش خون شده و عضلات قلب نیز تقویت می شوند. اگر دارای فشارخون بالا هستید سنبل الطیب به کاهش آن کمک می کند. همچنین بسیاری از افراد پرفشاری خون ناشی از استرس و اضطراب دارند که سنبل الطیب می تواند به دلیل دارا بودن آرامبخش به این موضوع کمک کند و تپش قلب را نیز برطرف کند در نتیجه سلامت قلب را به شما هدیه می دهد.

کاهش علائم صرع

سنبل الطیب به دلیل دارا بودن خواص آرامبخش می تواندعملکرد سیستم عصبی را بهبود ببخشد خصوصا اینکه تعداد دفعات تشنج در بیماران مبتلا به صرع را کاهش می دهد.

درمان بی خوابی

اسید ایزووالریک و والریک از ترکیبات آرامبخش موجود در سنبل الطیب می باشد که برای درمان بی خوابی بسیار عالی ست. 2 یا 3 گرم ریشه خشک سنبل الطیب را در 1 فنجان آب داغ خیسانده و به همراه کمی عسل 2 ساعت قبل از خواب میل کنید.

بهبود وسواس فکری

دمنوش ریشه سنبل الطیب به مدت 2 یا 3 هفته می تواند در درمان بیماری روانی اختلال وسواسی اجباری تاثیر بسزایی داشته باشد و کمک می کند تا فرد بتواند افکار، اجبار و وسواس ناخواسته را نادیده بگیرد و عملکرد طبیعی داشته باشد.

بهبود گوارش

سنبل الطیب می تواند به عنوان یک داروی درمان کننده مشکلات گوارشی مورد استفاده قرار گیرد. برای درمان مشکلاتی مانند زخم معده، سندرم روده تحریک پذیر، اسپاسم معده و روده، اسهال، نفخ و کولیت.

ضد اضطراب و استرس

ریشه سنبل الطیب یک نوع آرامبخش طبیعی می باشد که برای آرامش و تسکین اعصاب بسیار عالی و اضطراب و استرس و نگرانی را کاهش می دهد. برای رفع اضطراب هر روز 120 تا 200 میلی گرم سنبل الطیب را سه یا چهار بار در روز به صورت دمنوش میل کنید.

تقویت حافظه

اسید والرنیک موجود در ریشه سنبل الطیب، عملکرد حافظه را بالا می برد و مهارت های حل مسئله در کودکان و بزرگسالان را بهبود می بخشد.

کاهش علائم یائسگی

سنبل الطیب یکی از گیاهان دارویی مخصوص خانم ها می باشد زیرا می تواند به کاهش علائم یائسگی زودرس کمک نماید. روغن های فرار موجود در ریشه آن علائم یائسگی از جمله گرگرفتگی را برطرف می کند.

رفع سرگیجه

سرگیجه می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد مانند ابتلا به میگرن، مصرف برخی داروها یا اعتیاد به الکل. سنبل الطیب می تواند مانند یک داروی گیاهی خانگی سرگیجه را درمان نماید.

عوارض و زیان های سنبل الطیب

دوران بارداری

زنان باردار و مادران شیرده بهتر است از سنبل الطیب استفاده نکنند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.