خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات موز

خواص و مضرات موز , عوارض و مضرات موز , خاصیت ها و فواید موز , o hw l c

خواص و مضرات موز

موز یک میوه خوشمزه و مقوی می باشد که مخصوص جنوب شرقی آسیا می باشد. موز میوه ای سالم بوده که بسیار خوشمزه است ، این میوه دارای مواد مغذی بوده و برای هضم غذا ، سلامت قلب و کاهش وزن موثر است. برای اینکه بتوانید سلامت بمانید موز را در رژیم غذایی خود قرار دهید. موز یک میان وعده عالی است.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات موز را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص موز و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های موز

درمان سنگ کلیه

موز دارای پتاسیم فراوان می باشد که باعث کنترل فشار خون شده و عملکرد کلیه ها را تضمین می کند. مصرف موز باعث می شود تا خطر ابتلا به بیماری های کلیوی و سنگ کلیه تا ۵۰ درصد کاهش پیدا کند.

درمان جوش و آکنه

شما از پوست موز می توانید برای درمان جوش و آکنه استفاده کنید ، یک تکه از موز را بردارید و قسمت داخلی آن را روی جوش و آکنه بمالید ، این کار را برای ۵ دقیقه انجام دهید تا رنگ پوست داخلی موز قهوه ای شود ، سپس بگذارید تا روی صورتتان خشک شود و بعد خود را بشویید. برای اینکه نتیجه ی بهتری دریافت کنید بهتر است این کار را حداقل سه بار در روز تکرار کنید.

سلامت قلب

موز به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم برای سلامت قلب مفید بوده و باعث کاهش فشار خون می شود. آنتی اکسیدان موجود در موز باعث تولید دوپامین و کاتچین می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

درمان آنفلونزا

مصرف موز به دلیل خواص ضد ویروسی که دارد باعث درمان سرماخوردگی و بیماری آنفلوآنزا می شود. موز دارای فلاونوئید بوده که باعث درمان تب می شود.

کاهش وزن و لاغری

موز دارای ویژگی های مختلف بوده که باعث کاهش وزن و لاغری می شود. این میوه کالری کمی دارد و مواد مغذی و فیبر در آن به وفور یافت می شود. برای اینکه کاهش وزن را تجربه کنید بهتر است موز را در رژیم خود قرار دهید چرا که باعث می شود تا از پرخوری جلوگیری کنید.

مناسب برای ترک سیگار

یکی از خواص عالی موز ترک سیگار است ، به دلیل وجود ویتامین ب۶ و ب۱۲ و همچنین وجود منیزیم و پتاسیم در این میوه باعث می شود تا از شر اعتیاد به نیکوتین خلاص شوید.

کاهش فشار خون

پتاسیم در موز به وفور یافت می شود ، مصرف مناسب کلسیم ، پتاسیم و منیزیم باعث می شود تا فشار خون کاهش پیدا کند. موز سرشار از پتاسیم ، کلسیم و منیزیم است که باعث می شود تا فشار تحت کنترل درآید.

استحکام استخوان‌ ها

موز دارای باکتری های پروبیوتیک می باشد که برای جذب کلسیم در بدن موثر است ، اگر می خواهید استحکام استخوان های بدن خود را همیشه حفظ کنید بهتر است موز را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

قوای جنسی مردان

موز به دلیل داشتن منگنز باعث تحرک اسپرم شده و برای افزایش باروری مردان مفید است ، شما می توانید از موز برای سلامت کلیه و درمان یبوست نیز استفاده کنید که این امر در مردان بیشتر نمود پیدا می کند.

پیشگیری از زخم معده

زخم معده یکی از بیماری های گوارشی می باشد که می بایست درمان شود. موز به دلیل خواصی که دارد باعث می شود تا سد محافظ ضخیمی بر روی دیواره های معده ایجاد شود تا اسید معده امکان آسیب رساندن به معده را نداشته باشد. این امر باعث می شود تا میکروب ها و باکتری های زخم معده کنترل شده و به مرور زمان زخم معده درمان شود.

سلامت معده

موز برای درمان سوزش سردل و ریفلاکس معده موثر است ، موز به دلیل فیبر بالا باعث بهبود هضم غذا و جلوگیری از سرطان روده بزرگ می شود.

عوارض و مضرات موز

مصرف بیش از حد

از مضرات مصرف زیاد موز می توان به پوسیدگی دندان ، زیاد شدن قند خون و اختلالات کلیوی اشاره کرد. پس بهتر است در مصرف موز زیاده روی نکنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.