خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات هل

خواص و مضرات هل , عوارض و زیان های هل , فواید و خاصیت های هل , o hw ig

خواص و مضرات هل

هل میوه ای بسیار کوچک از تیره زنجبیلیان است که پوستی تیره و عطری بسیار خوشبو دارد. مهم ترین انواه هل عبارتند از هل سیاه ، هل سبز و هل سفید که هل سبز نسبت به انواع دیگر هل ها از عطر و رایحه تندتری برخوردار است.

جالب است بدانید که مردم هند ، پاکستان و در کشور عزیزمان ایران مردم استان سیستان و بلوچستان بزرگترین مصرف کنندگان هل در جهان هستند. از هل بیشتر در صنایع غذایی برای تهیه انواع مربا ، شیرینی ، نان استفاده می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات هل را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص هل و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های هل

کاهش خطر بیماری قلبی

هل باعث تنظیم شدن ضربان قلب و کنترل فشار خون بالا شده و برای کسانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند بسیار مفید می باشد. فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این ادویه در کاهش کلسترول خون مؤثر بوده و بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد. هل سیاه دارای خواص دارویی بیشتری می باشد. برای حفظ سلامت قلب بهتر است یک قاشق چای‌خوری گشنیز و مقداری هل سیاه را با یک فنجان آب هلو ترکیب کرده و میل کنید.

خوشبو کردن نفس

یکی از کاربردهای هل درمان طبیعی نفس بدبو می باشد. جویدن دانه‌های هل باعث می‌شود تا بوی بد دهان رفع شده و به همین دلیل در محصولاتی مانند آدامس نیز استفاده می‌شود.

درمان سکسکه

یکی از داروهای گیاهی مؤثر برای درمان سکسکه هل می باشد که برای درمان سکسکه کودکان مؤثر است. در صورت بروز این عارضه چند دانه هل را شسته و در آب جوش قرار دهید، با نوشیدن آب هل از شر سکسکه راحت خواهید شد.

بهبود بیماری آسم

هل دارای اثرات زیادی روی اختلالات تنفسی مانند آسم و تنگی نفس می باشد. مصرف هل باعث افزایش جریان هوا در ریه شده و به تنفس انسان کمک می کند.

جلوگیری از پوسیدگی دندان

هل به دلیل خاصیتی که دارد باعث از بین رفتن باکتری‌های بد دهان شده و همچنین از پوسیدگی دندان پیشگیری می کند و همچنین هل بزاق دهان را افزایش داده که این امر به صورت طبیعی باعث تمیزی دندان ها می شود.

سم زدایی بدن

زمانی که رادیکال‌های آزاد و سموم در بدن رها شوند این امر باعث بیماری‌های مختلف نظیر سرطان و پیری زودرس می شود. هل می‌تواند به‌‌عنوان یک ماده سم‌زدا عمل کرده و از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کند.

بهبود مشکلات گوارشی

هل یک داروی طبیعی برای درمان مشکلات گوارشی و درد معده می باشد. این ادویه در مقایسه با سایر ادویه‌ها تاثیر زیادی برای هضم داشته و به رفع اختلالات گوارشی از جمله نفخ، ترش کردن و گرفتگی دستگاه گوارش کمک می‌کند.

خواص ضد سرطان

این ادویه پرخاصیت مهارکننده بیماری سرطان می باشد و باعث کاهش چشمگیر رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی می‌شود.

خواص ضد افسردگی

از دیگر خاصیت های این ادویه می توان به خاصیت ضد افسردگی آن اشاره کرد. روغن هل از روغن‌های مشهور برای آروماتراپی است. شما برای امر می‌توانید مقداری پودر هل را با چای مخلوط کرده و به‌صورت منظم میل کنید. چای هل تاثیر زیادی در بهبود روحیه و درمان افسردگی دارد.

مناسب برای دیابت

هل به‌‌عنوان یک ماده مفید سرشار از منگنز بوده و به همین علت برای بیماران دیابتی مناسب است. تحقیقات نشان می‌دهد افراد مبتلا به بیماری قند خون دارای سطح پایینی از منگنز هستندو ارتباط خاصی بین کمبود منگنز و دیابت وجود ندارد اما آزمایشات، نشان‌دهنده مفید بودن مصرف هل برای افراد دیابتی را ثابت می کند.

عوارض و زیان های هل

سنگ کیسه صفرا

مصرف هل برای افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا خطرناک بوده و ممکن است باعث دردهای اسپاسم ی ‌شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.