خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات برنج قهوه ای

خواص و مضرات برنج قهوه ای , عوارض و زیان های برنج قهوه ای , فواید و خاصیت های برنج قهوه ای , o hw fvk ri i hd

خواص و مضرات برنج قهوه ای

برنج قهوه ای همان برنج سفید است با این تفاوت که برنج قهوه ای برای خارج کردن دانه برنج آسیاب نشده است و فقط پوسته ی خارجی و غیر خوراکی آن گرفته شده است. این نوع برنج فاقد سدیم و کلسترول است و حدودا سه برابر برنج سفید فیبر دارد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات برنج قهوه ای را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص برنج قهوه ای و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های برنج قهوه ای

کاهش خطر آلزایمر

برنج قهوه ای دارای ترکیبات مفیدی مانند ویتامین های گروه B، منیزیم و منگنز است که باعث مهار آنزیم مضری به نام پرولیل اندوپتیدیداز می شود که ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

کاهش خطر کبد چرب

وجود مقادیر بالای فیبر و مواد معدنی در برنج قهوه ای باعث سم زدایی و پاک سازی کبد شده و ریسک ابتلا به بیماری های کبدی مانند کبد چرب را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

خواص ضد سرطان

برنج قهوه ای دارای مقادیر بالای آنتی اکسیدان و فیبر می باشد که وجود آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان کولون، سرطان پستان و لوسمی بسیار مفید است. برنج قهوه ای دارای خاصیت ضد تومور است و باعث آپوپتوز یا مرگ سلول های سرطانی می شود.

بهبود گوارش

برنج قهوه ای دارای فیبر بسیاری است در نتیجه به بهبود و هضم غذا کمک بسیاری می کند، همچنین خطر ابتلا به کولیت را کاهش داده و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.

کاهش وزن و لاغری

وجود مقادیر زیاد منگنز در برنج قهوه ای باعث افزایش متابولیسم بدن می شود و چربی سوزی را افزایش داده و باعث لاغری و کاهش وزن می شود. فیبر بسیای که در برنج قهوه ای وجود دارد باعث می شود اشتها می شود اشتها کاهش پیدا کند و از پرخوری جلوگیری می کند. همچنین شاخص توده بدنی را کاهش داده و در نتیجه لاغری و کاهش وزن را در پی خواهد داشت.

درمان یبوست

وجود فیبر بسیار در برنج قهوه ای باعث بهبود , سرعت بخشیدن به حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان یبوست و هموروئید یا بواسیر بسیار عالی می باشد.

درمان بی خوابی

برنج قهوه ای یک منبع طبیعی از ملاتونین است که درمان بی خوابی شبانه را به دنبال دارد و باعث بهبود کیفیت خواب می شود.

مناسب دوران شیردهی

برنج قهوه ای در تقویت سیستم ایمنی زنان شیرده شده بسیار موثر است همچنین به افزایش شیر مادر در دوران شیردهی کمک می کند. همچنین ریسک ابتلای مادران به استرس و افسردگی را کاهش می دهد.

کاهش فشار خون

وجود مواد مغذی در برنج قهوه ای به کاهش فشار خون کمک بسیاری می کند و از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس پیشگیری می کند. برنج قهوه ای سرشار از سلنیوم است که به سلامت قلب کمک می کند.

مناسب دوران یائسگی

مصرف برنج قهوه ای در دوران یائسگی به تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول خون بالا کمک بسیار می کند و ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

کاهش کلسترول خون

برنج قهوه ای بدون کلسترول است و باعث افزایش متابولیسم چربی در بدن می شود و کاهش کلسترول بالای خون را در پی دارد.

عوارض و زیان های برنج قهوه ای

عوارض مصرف زیاد

مصرف بیش از حد برنج قهوه ای به دلیل دارا بودن غلظت بالای آرسنیک می تواند باعث آسیب اندام ها و بافت های بدن و در نهایت به مرگ منجر شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.