خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات لوبیا چیتی

خواص و مضرات لوبیا چیتی , عوارض و زیان های لوبیا چیتی , فواید و خاصیت های لوبیا چیتی , o hw g fdh djd

خواص و مضرات لوبیا چیتی

لوبیا چیتی که با نام لوبیا رومی هم شناخته می شود یکی از گیاهان دولپه ای است که به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند نخود ، عدس ، شنبلیله ، باقلا ، نخود فرنگی ، سویا و تمر هندی در راسته باقلاسانان دسته بندی می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات لوبیا چیتی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص لوبیا چیتی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های لوبیا چیتی

سم زدایی کبد و کاهش خطر کبد چرب

یکی از خواص مهم لوبیا چیتی برای بدن این است که برای سم زدایی و پاک سازی کبد بسیار مناسب است. لوبیا چینی حاوی مقادیر غنی از مولبیدن است که برای پاک سازی کبد از آلودگی ها و سموم بسیار مفید و موثر است.

لوبیا چیتی علاوه بر اینکه می تواند کبد را از آلودگی ها و فلزات سنگین که باعث صدمه زدن به کبد می شوند پاک سازی و سم زدایی کند می تواند خطر ابتلا به بیماری های شایع کبدی مانند کبد چرب را نیز به طور قابل ملاحظه ای کاهش دهد.

بهبود گوارش

لوبیا چیتی نیز مانند سایر حبوبات برای دستگاه گوارش بسیار عالی و مفید است زیرا باعث تسریع و بهبود روند هضم غذایی می شود و همچنین نفخ شکم را می تواند کاهش دهد زیرا این حبوبات نسبت به سایر حبوبات دیگر نفخ کمتری را به دنبال دارد. اگر دچار سندروم روده تحریک پذیر هستید به لوبیا چیتی به عنوان یک درمان کننده نگاه کنید.

مناسب برای زنان شیرده

لوبیا چیتی به دلیل دارا بودن ویتامین های گروه B به روند افزایش شیر مادر و همچنین تقویت بدن زنان خصوصا در دوران شیردهی کمک بسزایی می کند. در کنار دارا بودن ویتامین های گروه B دارای مواد معدنی بسیاری نیز می باشد.

درمان و پیشگیری از یبوست

لوبیا چیتی به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر باعث بهبود و تسریع حرکات روده می شود و در نتیجه به پیشگیری و درمان یبوست کمک شایانی می کند.

مناسب ورزش های سنگین

لوبیا چیتی به دلیل دارا بودن کربوهیدرات می تواند یک منیع غذایی عالی برای ریکاوری عضلات ورزشکاران پس از تمرینات بدنسازی باشد. همچنین دارای فیبر می باشد که روند هضم غذا را بهبود و تسریع می بخشد و باعث چربی سوزی، لاغری و کاهش وزن ورزشکاران و بدنسازان می شود. لوبیا چیتی دارای منیزیم است که این ماده معدنی باعث سنتز پروتئین در بدن شده و به عضله سازی بدنسازان کمک می کند.

کاهش کلسترول خون

برای افرادی که دارای کلسترول بالای خون می باشند و نمی توانند گوشت مصرف کنند از لوبیا چیتی می توانند به جای گوشت استفاده کنند زیرا دارای مقادیر کم چربی می باشد.

کاهش خطر سکته مغزی

لوبیا چیتی می تواند روند گردش خون در بدن را بهبود ببخشد شده و میزان اکسیژن رسانی به مغز را افزایش دهد در نتیجه خطر ایجاد لخته خون و سکته مغزی را کاهش می دهد.

مناسب برای کودکان

لوبیا چیتی دارای میزان بالایی از مس و اهن است که این مواد معدنی در کودکان می تواند منجر به پیشگیری و درمان کم خونی شود. وجود دیگر مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین در لوبیا چیتی بر روند رشد کودکان تاثیرات مثبتی دارد. اکثرا کودکان به یبوست مبتلا هستند اما مصرف لوبیا چیتی به دلیل دارا بودن فیبر می تواند به درمان یبوست کودکان کمک کند.

سلامت قلب

لوبیا چیتی نیز مانند سایر حبوبات دارای آنتی اکسیدان ها و فیبر می باشد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را به میزان چشمگیری کاهش می دهد. همچنین فولات موجود در لوبیا چیتی از افزایش هوموسیستئین خون جلوگیری کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

کاهش قند خون

لوبیا چیتی دارای کربوهیدرات های پیچیده ای می باشد که به تنظیم قند خون کمک بسزایی می کند و میزان انسولین در بدن را در سطوح نمال نگه می دارد. همچنین برای پیشگیری از ابتلا به دیابت عالی ست.
افرادی که دیابت نوع 2 دارند

اگر از لوبیا چیتی در رژیم غذایی خود استفاده کنند می توانند در میزان هموگلوبین A1c کاهش چشمگیری داشته باشند. وجود فیبر درلوبیا چیتی می تواند مانع از ابتلا به سندرم متابولیک شود که تاثیر مستقیم بر قند خون دارد.

کاهش فشار خون

لوبیا چیتی دارای مقدار زیادی پتاسیم است که پتاسیم می تواند گردش خون در بدن را بهبود ببخشد و همچنین به شل شدن عروق خونی کمک کند تا دچار سفتی و سختی نشوند.

عوارض و زیان های لوبیا چیتی

حساسیت به پورین

برخی افراد به ترکیبات شیمیایی پورین که در برخی از مواد غذایی وجود دارد حساسیت دارند و پس از مصرف ممکن است دچار حمله های آلرژیک و مشکلات دیگر شوند. پورین ها فراوان ترین ترکیب های هتروسیکلیک نیتروژنی در طبیعت هستند.

لوبیا چیتی حاوی مقادیر نسبتا زیادی از ترکیب شیمیایی پورین است و به همین جهت بهتر است کسانی که به این ترکیب شیمیایی حساسیت دارید از مصرف لوبیا چیتی اجتناب کنید یا اینکه با مشورت با پزشک متخصص مصرف کنید.

سنگ کلیه

افرادی که سنگ کلیه دارند بهتر است از مصرف لوبیا چیتی پرهیز کنند. زیرا دارای مقدار زیادی کلسیم است و می تواند وضعیت سنگ کلیه را وخیم کند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.