مناسب لینک بر روی انکرتکست: خرید ماشین در کانادا-شرط معدل برای تحصیل در کانادا –اقتصاد کانادا –

زمان تقریبی مطالعه: ۱۰ دقیقه

خرید ماشین در کانادا

قیمت خودرو در کانادا

قیمت خودرو در کانادا برای ایرانی‌های دارای اقامت کانادا بسیار جذاب است برای اینکه با پرداخت قیمتی خوبی قادرند خودروهای مناسب و باب میل خود و باکیفیتی بخرند این در مواقعی است که برای خرید خودروی مشابه در ایران باید مبلغ بسیاری را پرداخت کرد. در کانادا بازار خریدوفروش خودروهای دست‌دوم حسابی داغ است چون خرید خودرو دست‌دوم برای مهاجرین به‌صرفه‌تر خواهد بود.

برای دیدن انواع خودروهای دست‌دوم و سال تولید آن‌ها به سایت Craig’s List مراجعه کنید. قیمت بیشتر خودروهای دست‌دوم در این سایت ۲۰۰۰، ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار است. خُب این قیمت‌ها برای خیلی از ایرانی‌ها غیرقابل‌باور است. علت قیمت کم خودرو در کانادا این است که خودرو به‌عنوان کالایی مصرفی در این کشور شناخته‌شده و جنبه سرمایه‌ ندارد. به این معنا که پس از گذشت چند سال با توجه به استهلاک ماشین مسلماً از قیمت آن‌هم کاسته می‌شود.

چطور در کانادا خودرو بخرم

خرید ماشین در کانادا به‌صورت نقد و اقساط برای خریدار وجود دارد. هزینه‌ی اقساط پرداختی خودرو در کانادا گوناگون است. هر چه بازه زمانی پرداخت اقساط بیشتر باشد سود زیادی به اقساط تعلق می‌گیرد.

آیا فرد خارجی می‌تواند در کانادا خودرو بخرد

ازنظر قانونی هر فرد خارجی و حتی توریست می‌تواند در کانادا خودرو بخرد. پس اگر حتی فقط برای زمان کمی قصد زندگی در کانادا را داشته باشید قانون کانادا اجازه خرید اتومبیل را به شما می‌دهد.

گواهینامه رانندگی

اگر در ایران گواهی‌نامه رانندگی داشتید با ورود به کانادا می‌توانید گواهینامه قبلی خود را با گواهی‌نامه کانادایی تعویض کنید. البته شرایط در کانادا کمی متفاوت است. برای نمونه، باید حق شهروندی کانادا را داشته باشید و کارت شهروندی خود را عرضه کنید، همچنین باید گواهی‌نامه‌ای را که در ایران دریافت کرده‌اید در مرحله تعویض تحویل دهید. در ضمن سندی رسمی دارنده لوگو یا نماد سازمان صادرکننده گواهی‌نامه در ایران را نیز باید با خود به همراه داشته باشید البته همراه بانام و تاریخ تولد تقاضاکننده؛ تاریخ صدور گواهی‌نامه در ایران نیز باید در سند رسمی باشد. علاوه بر این شماره گواهینامه و مدت‌زمان اعتبار آن‌هم باید در سند ثبت‌شده باشد.

شرط معدل برای تحصیل در کانادا

شرط معدل برای تحصیل در مقطع کارشناسی کانادا

شرط معدل برای تحصیل در کانادا مخصوصا برای افرادی هم که قصد ورود به مقطع کارشناسی دانشگاه‌های کانادا رادارند معدل دیپلم به‌عنوان یکی از مدارک امتیاز‌آور مورد مشاهده و جستجو قرار می‌گیرد. در مورد معدل دیپلم نیز تقاضاکنندگان ایرانی باید در دانشگاه محل تحصیل خود با معدل ۱۵ فارغ‌التحصیل شده باشند.

شرط معدل برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری کانادا

به خاطر رقابت بسیاری که در میان تقاضاکنندگان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری کانادا وجود دارد برای قبولی در این مقاطع معدل بالاتری در نظر گرفته می‌شود. مسئله‌ای که بعضی از دانشجویان متقاضی تحصیل در دانشگاه‌های کانادا با آن روبه‌رو هستند بحث معدل است. در حقیقت احتمال دارد معدل دانشجو در مقطع کارشناسی کم‌تر از معدل معیار باشد اما معدل دریافت شده در دوره کارشناسی ارشد با آنچه دانشگاه انتظار دارد مطابقت داشته باشد. در چنین مواردی احتمال دارد که دانشجو پذیرفته نشود. پس اشخاصی که قصد تحصیل در دانشگاه‌های کانادا رادارند باید از همان مقطع تحصیلی کارشناسی برای کسب معدل معیار، تلاش کنند. البته دانشجو می‌تواند این کمبود نمره را از طریق ارسال مقالات معتبر و مدرک زبان با نمره بالا جبران کند که این هم تا اندازه بسیاری به سیستم قبولی در دانشگاه موردنظر بستگی دارد.

میانگین معدل A تا C برای تحصیل در کانادا

تقاضاکنندگان برای ورود به همه‌ی مقاطع تحصیلی کانادا، اگر پس از معادل‌سازی معدل خود با سیستم معدل دانشگاه‌های کانادا ۳٫۳۳ را به دست بیاورند معدل آن‌ها با سطح B  مثبت تطابق دارد و اگر رقم به‌دست‌آمده، ۳ باشد معدل در سطح B منفی قرار می‌گیرد. عدد ۲٫۶۷ نشان‌دهنده معدل C مثبت و ۲ نشان‌دهنده معدل C منفی است. معدل بالاتر از ۳٫۳۳ نیز معدل A شمرده می‌شود. به‌طور میانگین، معدل بیشتر متقاضیان تحصیل در کانادا در سطح B قرار دارد.

هرچه معدل در سطح بیشتری قرار داشته باشد امتیاز بسیاری به شما تعلق می‌گیرد و متعاقباً احتمال قبولی در دانشگاه نیز افزایش پیدا می‌کند.

اقتصاد کانادا

رونق اقتصادی کانادا

امروزه کانادا به خاطر برخورداری از شرایط اقتصادی مطلوب و بازار باثبات در عرصه‌های گوناگون صنعت، تولید و فعالیت‌های خدماتی به یکی از کشورهای جذاب برای مهاجرت و سرمایه‌گذاری تبدیل‌شده است.

کانادا یکی از کشورهای عضو سازمآن‌همکاری اقتصادی و توسعه و گروه G8 است. عضویت در این دو سازمان، رشد اقتصادی بسیاری را برای کانادا به دنبال داشته است. بخش عمده فعالیت‌های اقتصادی در کانادا توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد و دولت نقش کم‌رنگی در این عرصه ایفا می‌کند و همین امر موجب شده است تا عرصه‌ی مناسب برای سرمایه‌گذاری و فعالیت تجار فراهم شود.

صنعت بهره‌برداری از نفت خام، تولید فرآورده‌های پتروشیمی و همچنین محصولات چوبی، در اقتصاد کانادا نقش به سزایی دارند. البته در سال‌های اخیر، ایجاد کسب‌وکارهای جدید مانند استارت‌آپ‌ها نیز زمینه را برای اشتغال و تولید ثروت فراهم کرده است. وجود منابع معدنی و ذخایر طبیعی مانند گاز نیز به اقتصاد کانادا رونق زیادی بخشیده است. مرز ساحلی کانادا با اقیانوس اطلس، آرام و منجمد شمالی و وجود بنادر بزرگ و مهم در نزدیکی اقیانوس‌ها، کانادا را از لحاظ صنعت حمل و نقل دریایی نیز به یکی از کشورهای پیشرو در این صنعت تبدیل کرده است.

همچنین روابط تجاری بسیار بزرگ کانادا با آمریکا و اروپا از طریق انعقاد قراردادهای گوناگون بین دولت‌های ذکرشده، اقتصاد کانادا را به یکی از کشورهای قابل‌اعتماد برای ایرانی‌هایی که دوست دارند کسب ثروت و درآمد زیادی دارند تبدیل کرده است.

 در حقیقت می‌توان گفت که قرار گرفتن منابع طبیعی در کنار نیروی متخصص و سیاست‌های اتخاذشده از سمت دولت در عرصه‌ی مسائل اقتصادی، کانادا را به یکی از کشورهای مهم اقتصادی در دنیا تبدیل کرده است.

امروزه کانادا از نظر استانداردهای اقتصادی شباهت بسیاری به آمریکا دارد. همچنین وجود شرکت‌های معتبر در شهرهای متفاوت کانادا، یکی دیگر از امتیازات اقتصاد کانادا است.

کلام پایانی

بعضی از دانشجویان فکرمی‌کنند که پایین بودن معدل آن‌ها با اعتبار دانشگاهی که از آن فارغ‌التحصیل شده‌اند جبران می‌گردد. در صورتی که چنین معیارهایی نمی‌تواند برای تغییر سطح معدل شما تأثیرگذار باشد؛ زیرا اعتبار دانشگاهی که در آن تحصیل‌کرده‌اید در بعضی از دانشگاه‌های کانادا از امتیاز جداگانه‌ای بهره‌مند‌است. در حقیقت اعتبار دانشگاه، فقط یک‌بار برای شما امتیاز به وجود می‌آورد. پس اگر در حال تحصیل هستید و قصد دارید برای مقطع بعدی خود وارد یکی از دانشگاه‌های کانادا بشوید از همین حالا به فکر معدل خود باشید. بسیار خب دوستان عزیز اگر سؤالی در این خصوص داشتید می‌توانید با مشاوران مجرب اسمارت اپلای در تماس باشید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 فروردین 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.