خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات روغن زیتون

خواص و مضرات روغن زیتون , عوارض و زیان های روغن زیتون , فواید و خاصیت های روغن زیتون , o hw v yk cdj k

خواص و مضرات روغن زیتون

روغن زیتون که یکی از روغن های پر مصرف در رژیم های سالم غذایی است از فشردن میوه زیتون به دست می آید. این روغن که دارای مقداری زیادی چربی سیر نشده است به غیر صنایع غذایی در تولید دارو ، ساخت صابون و لوازم آرایشی نیز کاربرد دارد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات روغن زیتون را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص روغن زیتون و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های روغن زیتون

تقویت قوای جنسی

جالب است بدانید که روغن زیتون به‌‌عنوان یک محرک جنسی طبیعی شناخته می شود و ماساژ روغن زیتون باعث بهبود گردش خون در اندام‌های بدن می‌شود و می‌تواند باعث بهبود رابطه جنسی شود.

پیشگیری از آلزایمر

یکی از بیماری‌هایی که ممکن است در سنین بالا به آن دچار شویم، آلزایمر است. روغن زیتون تاثیر زیادی بر عملکرد شناختی مغز داشته و باعث جلوگیری از بیماری آلزایمر می‌شود.

خواص ضد التهاب

روغن زیتون دارای اسید اولئیک است که باعث کاهش التهاب شده و خاصیت ضدسرطانی دارد. شما می‌توانید از التهاب‌های مزمن بدن که باعث بروز بیماری‌های خطرناک مانند سرطان، بیماری قلبی، دیابت آلزایمر، آرتریت و حتی چاقی می شود پیشگیری کنید.

خواص ضد سرطان

در روغن زیتون آنتی اکسیدان به مقدار فراوان وجود دارد که باعث کاهش آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد در بدن شده و از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری می کند. این روغن به نسبت سایر روغن‌های گیاهی احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.

مسکن طبیعی

روغن زیتون به عنوان یک مسکن طبیعی می باشد، شما می‌توانید بدن رو با روغن زیتون ماساژ داده که باعث کاهش تورم، درد و اسپاسم عضلانی می شود. برای ماساژ دادن می‌توانید یک دوم فنجان روغن زیتون را بر روی منطقه مورد نظر ماساژ دهید. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که روغن زیتون به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد یکی از بهترین روش‌های کاهش درد برای بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می‌باشد.

خواص ضد باکتریایی

این روغن به دلیل خاصیت ضد باکتری که دارد باعث از بین رفتن باکتری‌های مضر بدن شده و از بروز بیماری‌های مختلفی مانند زخم معده و سرطان معده جلوگیری می‌کند.

سلامت قلب

به دلیل این‌که روغن زیتون دارای آنتی اکسیدان‌های فراوان می باشد می‌تواند باعث کاهش فشارخون شده و کلسترول و تری گلیسیرید بالا را درمان می کند. اگر می خواهید از شر بیماری های قلبی عروقی در امان باشید بهتر است از روغن زیتون در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

خواص ضد افسردگی

کسانی که در رژیم غذایی خود از روغن زیتون استفاده می‌کنند کمتر به بیماری افسردگی مبتلا می شوند. مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد به جای استفاده از چربی‌های ترانس از روغن زیتون در رژیم غذایی خود استفاده کنید که چرا مصرف منظم آن باعث کاهش افسردگی تا 48 درصد می شود.

درمان سنگ کلیه

برای این‌که بتوانید سنگ کلیه را درمان کنید بهتر است دو لیتر آب را جوشانده سپس با شصت گرم آب‌لیموی تازه و مقداری روغن زیتون ترکیب کرده و در یخچال بگذارید تا خنک شود و به صورت منظم میل کنید.

کاهش خطر سکته مغزی

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد روغن زیتون یک منبع عالی از چربی‌هایی می‌باشد که به صورت غیرمستقیم باعث کاهش خطر سکته مغزی در افراد می شود. برای این‌که بتوانید از خطر این بیماری در امان باشید بهتر است روغن زیتون را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

عوارض و زیان های روغن زیتون

بیماری های قلبی و عروقی

دقت کنید که مصرف بیش از اندازه روغن زیتون به دلیل کالری بالایی که دارد ممکن است باعث ایجاد بیماری‌های قلبی عروقی شود. توصیه شده است روغن زیتون را بیش از 2 قاشق غذاخوری در طول 24 ساعت مصرف نکنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.