خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری به همراه نکات مهم و ضروری

خواص گل کلم برای لاغری در این مقاله از سایت پارسی سرا با موضوع “خواص گل کلم برای لاغری” قصد داریم خصوصیات این گیاه را بررسی و به برخی از موارد استفاده …

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی برای لاغری ؛ چقدر تخم شربتی بخوریم تا لاغر شویم؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص معجون و جوشانده عناب برای درمان سرفه و سرماخوردگی

خواص عناب برای سرفه عناب یکی از انواع میوه هایی است که طبعی معتدل و کمی سرد دارد و می تواند به درمان سریع سرفه کمک کند. در ادامه برای مطالعه این …

خواص و مضرات بابونه

خواص و مضرات بابونه , عوارض و زیان های بابونه , خاصیت ها و فواید بابونه , o hw fhf ki

خواص و مضرات بابونه

بابونه یکی از گیاهان دارویی قدیمی در طب سنتی است که از معروف ترین گونه های بابونه می توان به بابونه آلمانی و بابونه رومی اشاره کرد. بابونه به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند ترخون ، آرتیشو ، کنگر ، بومادران و کاسنی در راسته میناسان دسته بندی می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات بابونه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص بابونه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فواید و خاصیت های بابونه

خواص ضد افسردگی

چای و دمنوش بابونه، عصاره بابونه و روغن بابونه دارای خاصیت آرام‌بخش بوده و برای درمان اضطراب افسردگی، بی‌خوابی و استرس بسیار مؤثر می باشد. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که آروماتراپی با روغن بابونه یکی از راحت‌ترین و سریع‌ترین راه برای درمان بیماری‌های روحی می باشد. روغن بابونه را به‌صورت بخور در سراسر خانه پخش کنید تا حال روحی شما بهتر شود.

خواص ضد سرطان

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که آنتی‌اکسیدان های آپی ژنین موجود در بابونه از انواع سرطان‌های مختلف مانند سرطان پوست، پروستات، پستان و تخمدان جلوگیری می کند.

درمان بی خوابی

یکی از فواید بی نظیر چای بابونه درمان بی‌خوابی می باشد چرا که چای بابونه دارای یک آرام‌بخش طبیعی و ملایم بوده و برای سلامت بدن مفید است. یک فنجان چای بابونه را می‌توانید قبل از خواب میل کنید تا خواب بهتری داشته باشید.

بهبود گوارش

بابونه یکی از گیاهان مفید برای درمان بیماری‌های گوارشی مانند رفلاکس معده، سوءهاضمه، اسهال، یبوست و بی‌اشتهایی می‌باشد. اگر شما می‌خواهید دستگاه گوارش خود را منظم کنید می توانید از بابونه کمک بگیرید.

سلامت قلب

این گیاه دارای مقادیر زیادی از فلاونوئید بوده که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد. استفاده از دمنوش بابونه برای جلوگیری از سرماخوردگی، سینوزیت، گلودرد بسیار مفید و مؤثر می باشد.

تکسین دهنده درد

از بابونه می‌‌توان به عنوان یک آسپرین گیاهی نام برد و بابونه در طب سنتی برای درمان کمردرد ، دردهای ناشی از عفونت بسیار مؤثر می باشد.

خواص ضد التهاب

از بابونه می‌‌توان به عنوان یک آسپیرین گیاهی نام بردو بابونه در طب سنتی برای درمان کمردرد ، دردهای ناشی از عفونت و دردهای حاملگی و زایمان بسیار مؤثر می باشد.

درمان میگرن

اگر می‌خواهید یک روش طبیعی را برای درمان میگرن استفاده کنید می‌توانید از بابونه کمک بگیرید. شما برای این امر یک فنجان چای بابونه را برای درمان سریع سردرد میل کنید.

تنظیم قند خون

چای بابونه به بدن کمک می‌کند تا سطح قند خون به میزان مناسب حفظ شود. همین امر باعث می‌شود تا دیابت کنترل شود. شما در مورد دوز مصرف چای بابونه می توانید با پزشک خود مشورت کنید.

کاهش فشار خون بالا

بابونه برای درمان فشار خون بالا مؤثر نیست اما می‌تواند باعث کاهش فشارخون در افرادی که استرس دارند شود. برای درمان فشار خون ناشی از استرس بهتر است روزی یک الی دو فنجان چای بابونه میل کنید.

کاهش علائم قاعدگی

چای بابونه به‌‌عنوان یک گیاه دارویی طبیعی برای دوران قاعدگی محسوب می شود. بابونه با افزایش میزان گلیسین ماهیچه‌های رحمی را آرام کرده و از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند. شما برای امر می‌توانید دو قطره روغن بابونه را با روغن‌های مریم‌گلی، ریحان و رزماری ترکیب کرده و بر روی شکم خود بمالید تا درد دوران قاعدگی کاهش یابد.

عوارض و زیان های بابونه

دوران باداری

بابونه به‌‌عنوان محرک رحم شناخته شده بنابراین زنان باردار بهتر است قبل از خوردن چای و دمنوش بابونه با پزشک خود مشورت کنند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 شهریور 1398
توجه : مطالب این بخش تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی سرا و لینک مستقیم بلا مانع است.